L’equip infantil masculí tot i fer un bon paper, va perdre per la mínima aquest passat diumenge en la seva visita a Montblanc. Després de la disputa dels partits individuals, el marcador era de dos victories a dos. Va ser el punt de dobles que va decantar la victoria per 3 a 2 cap els de la comarca de la Conca de Barberà.

Val a dir que per motius carnavalencs el nostre equip, tres dels quatre jugadors eren de la categoría alevins; aquest fet va marcar molt el desenllaç dels enfrontaments.

Destacar el partit del Pau Basora (únic jugador infantil amb que comptaven) que amb el seu joc agressiu i a la vegada força consistent des del fons de la pista, va aconseguir anar tot el partit per davant tot i que el rival en el segon set li va posar les coses més difícils. 6/2 6/4.

Del Guillem Folch, el nostre número 2 de l’equip va fer un partit més aviat fluix però a mesura que anava avançant el partit es va treure la son de les orelles i després de perdre el primer set per 6/4, va guanyar amb claretat el segon set 6/2 i també el tie break de desempat del tercer set.

De número 3 va jugar el Marc Valls. Era la seva segona participació en competicions per equips. Encara li falta un xic d’experiencia davant d’aquests reptes. En el primer set però va aconseguir plantar cara 3/6. Ja en segon, al veure que el rival era més sòlid es va vindre avall 1/6.

De número 4 va jugar en Pol Pujals. Va començar molt motivat guanyant el primer set 6/3 però a mesura que el partit anava avançant va anar perdent la confiança i inexplicablement va llençar la tovallola. Després de perdre el segon set, no va disputar com calia el tie break de desempat.