Avui, diumenge 14 d’abril, s’ha celebrat la gran final del Torneig Internacional de Tennis ITF World Tennis Tour Autolica Mercedes Benz 2019 a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols. Després d’una setmana de partits entre els 64 tennistes internacionals que buscaven la classificació per obtenir el títol de campió (32 a la fase prèvia i 32 a la fase final), s’ha acabat imposant el reusenc Eduard Esteve.

Esteve ha demostrat la seva contundència en el joc imposant-se a Johan Nikles per 6-4 6-1 en un partit d’altíssima qualitat.

El partit que s’ha celebrat a la pista central del Club Tennis Reus Monterols ha comptat amb un alt nombre d’aficionats, curiosos i autoritats que no s’han volgut perdre la final del torneig més important que es celebra a la província.

El president del Club Tennis Reus Monterols, el senyor Jordi Compte, ha destacat l’alt nivell que s’ha pogut veure en tota la competició i la bona feina realitzada pel grup de manteniment del Club ja que s’ha pogut celebrar el campionat sense cap incidència.

 

Galeria d’imatges