Clara però treballada victòria del nostre equip davant tot un Tennis Lleida. Tot i el resultat contundent de 4 victòries a 0, hi va haver dos partits molt ajustats que podien haver sigut per l’equip contrari, ja que es va haver de remuntar durant el primer set, quan el marcador estava advers.

Claudia Cortés 4/0 4/0 “imparable”; superior a la seva rival, partit molt complet, va desplegar un joc molt sòlid sense fissures que no va deixar marge a la sorpresa.

Nina Ruz 5/3 5/4. “Renovada”; va jugar sense complexos davant una jugadora de molt de nivell; remuntar un marcador advers en el primer set de 3 a 1 i fins al final del partit es va mantenir la igualtat entre les dues jugadores que la Nina finalment es va emportar gràcies a fer molt bon partit.

Nicole Toscheva 5/3 4/1 “ascendent”. Bon partit de la Nicole que va anar de menys a més i va tenir el mèrit de què quan les coses anaven maldades, va saber mantenir el tipus i no enfonsar-se. Va guanyar molts punts directes aprofitant el feble segon servei de la rival.

Julietta Giraldo 3/5 1/4 “debutant”. Partit amistós de l’enfrontament i primera participació per equips de la Julietta. Tot i la derrota, va tenir una bona estrena, ja que va poder desplegar el seu joc, però davant tenia una rival amb més ofici. Va demostrar el seu punt d’honor perquè va lluitar fins a la darrera pilota del matx. En el partit de dobles, la Nina i la Claudia van rematar el resultat de l’enfrontament (4/1 4/2) ; els hi va anar bé per entrenar aspectes tàctics del dobles. Cal destacar que van jugar  tot el partit a la xarxa.

Molt bon enfrontament del nostre equip, enhorabona.