Aquest dissabte 9 d’abril s’ha jugat la segona ronda del quadre de la fase prèvia del torneig internacional de tennis ITF Future Autolica Mercedes Benz que s’està disputant a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols.

En la jornada d’avui s’han pogut veure partits de molta qualitat on els principals caps de sèrie han guanyat als seus respectius adversaris i es mantenen en el quadres de classificació per entrar a la fase final. Alguns resultats han estat Pedro Martínez Portero, cap de sèrie número 1, ha guanyat amb molta superioritat a HanQing Wan per un contundent 6/0 6/0. Maciej Rajski, cap de sèrie número 2, s’ha imposat per 6/4 6/4 a Keyvan Nematzadeh. Jaume Pla Malafeito, #3 ha aconseguit una victoria fácil contra Pierre Joffre per 6/0 6/1. Juan Samuel Arauzo Martínez (#4) ha guanyat a Alex Castellanos (jugador del Monterols) per 6/4 6/2,

Demà diumenge a partir de les 9 del matí es continuarà amb la fase classificatòria que finalitzarà amb 16 jugadors, dels quals només 8 entraran al quadre final que compta amb la participació de tenistes amb molta qualitat.

Pel que s’està veient fins ara, el Torneig Internacional de tennis ITF Futures Autolica Mercedes Benz del Monterols està tenint molt bon nivell de tennis i partits molt interessants.

El club restarà obert a tothom qui vulgui venir a veure els partits del torneig.

Per tal de seguir les últimes novetats, classificacions i ordres de joc es pot consultar la web del Club Tennis Reus Monterols o a les seves xarxes socials.