Victoria més treballada de l’equip femení cadet B davant d’un Monblanc format de jugadores molt competitives, només la millor qualitat de les nostres representants va impedir que l’arreglat equip del monblanc es fés amb la victòria.

En el primer individual s’estrenava la jugadora Júlia Borràs que va fer bons els pronòstics amb un joc molt seriòs i pràctic i va guanyar còmodament el seu partit davant una jugadora molt lluitadora per 6/0 6/0.

El segon partit va ser el més llarg i disputat de l’eliminatòria (3 hores de partit) el va disputar la Claudia Picón que després de guanyar per 6/2 el primer set va acabar perdent el partit per 6/7 i 6/7 deixant escapar boles de partit tant en el segon com en el tercer set. La jugadora rival va fer mèrits per endur-se el punt i va ser una llàstima per la Claudia, totes dues mereixien guanyar.

El tercer partit d’individual, el va disputar la Sandra Pérez, que va guanyar per 6/1 6/1, aquí s’ha de dir que tot i la claredat del resultat, hi va haver punts i jocs molt llargs; la Sandra va fer un partit seriòs i plè de compromís no donant peu a que la rival se li poguès acostar en el resultat.

El partit de dobles el van jugar la Júlia i la Sandra, van resoldre bé l’enfrontament on van cometre poques errades aconseguint un resultat final de 6/1 6/2. L’equip cadet femení, amb aquesta victòria amplia l’avantatge sobre el segon classificat que es el mateix Montblanc.