El Club Tennis Reus Monterols organitzarà el Campionat d’Espanya júnior de tennis del 17 al 23 d’agost. La Reial Federació Espanyola de Tennis ha adjudicat el torneig al club reusenc en motiu del 50è aniversari que celebrarà al llarg d’aquest 2020.

 

També albergarà el Campionat de Catalunya de la mateixa categoria, tots dos amb motiu del seu 50è aniversari

 

Serà una cita tennística de primer nivell que permetrà veure en acció a les pistes de terra batuda del Monterols als millors jugadors espanyols de la categoria júnior, molts d’ells amb aspiracions a ser professionals algun dia.

En paral·lel la Federació Catalana de Tennis també ha concedit la seu del Campionat de Catalunya júnior individual i de dobles, que es jugarà en aquest cas del 15 al 23 de febrer.

El club reusenc compta amb un bon planter de jugadors júniors. Els seus equips masculí i femení, sense anar més lluny, van aconseguir fa uns dies la permanència a la categoria Or del Campionat de Catalunya -la màxima-. El femení, integrat per Sandra Ginés, Marina Fernández, Paula Rodríguez, Olga Aliagas i Aina Miralles ho aconseguia a les pistes del Laietà; en aquestes mateixes pistes ho aconseguia el conjunt masculí, amb Arnau Miralles, Jordi Garcia, Mario Ruz, Adrián Borrallo, Dídac Barroso i Allan Rentat a les seves files.

La Federació Espanyola de Tennis ha adjudicat també la resta dels seus campionats de categoria base: el cadet serà el primer en el calendari, la setmana de l’22 de juny, aquest any a les pistes de Club Internacional de Tennis de Majadahonda a Madrid. En aquestes mateixes dates es celebrarà l’Aleví a l’Acadèmia Sánchez-Casal del Prat de Llobregat, a Barcelona. El ‘Memorial Manuel Alonso’ de categoria Infantil es disputarà la setmana de el 6 de juliol al Club de Camp Vila de Madrid.

La competició per equips s’obrirà amb el Campionat d’Espanya Cadet ‘Yellow Cup’, la setmana del 29 de juny a l’Atlètic Terrassa HC, a què seguirà el campionat júnior en el Reial Saragossa CT (6 juliol). El tradicional trofeu ‘Joan Compta’ infantil es jugarà al CT de La Salut (10 agost), mentre que el ‘Trofeu Tono Páez’ per equips alevins repetirà també al Cordillera de Múrcia (24 agost).

Font: Diari de Tarragona