El Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Conde de Godó, de la mà de la Federació Catalana de Tennis,  reforcen la seva aposta pels joves valors del tennis català i a partir del 2022 organitzarà un circuit sub-14. Aquesta nova competició està pensada per a tots els nens i nenes de 14 anys o menys i consistirà en quatre campionats amb seu a cada una de les províncies de Catalunya. Els campions d’aquest circuit disputaran la fase final del Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14, que se celebrarà durant la setmana del torneig ATP 500 (del 16 al 24 d’abril de 2022).

Les dues primeres competicions es duran a terme del 15 de gener al 6 de febrer al Club Tennis de La Salut (Barcelona) i al Club Tennis Reus Monterols (Tarragona). Els altres dos campionats seran del 22 de gener al 12 de febrer al Club Tennis Girona i al Club Tennis Lleida.

El campió i campiona de cada una de les proves rebrà una invitació per disputar la fase final del torneig, que es disputarà la setmana del 18 al 24 d’abril a les pistes del Reial Club de Tennis Barcelona-1899, on els nens i nenes classificats podran viure en primera persona l’experiència d’un torneig d’alta competició i conviure amb els jugadors professionals.

Aquesta iniciativa, de la mà de la Federació Catalana de Tennis (FCT), forma part d’un conjunt d’accions del Barcelona Open Banc Sabadell per potenciar el tennis arreu de Catalunya, entre les quals destaquen també els Family Days, que tindran lloc a les diverses seus provincials i consistiran en jornades repletes de tennis per gaudir en família: Supertennis FCT, clínics amb jugadors professionals, activitats i jocs per anar amb els més petits de la casa. Pròximament, es donarà més informació de la resta d’activitats.

Calendari:

15/01 al 06/02 – Barcelona (Club Tennis de La Salut)
15/01 al 06/02 – Tarragona (Club Tennis Reus Monterols)
22/01 al 12/02 – Girona (Club Tennis Girona)
22/01 al 12/02 – Lleida (Club Tennis Lleida)