Avui dilluns 22 d’agost, el Club Tennis Reus Monterols acull un any més un dels tornejos més esperats de l’estiu, el Trofeu de tennis juvenil “La Creu Blanca”, una de les proves del Circuit Juvenil d’Estiu que organitza la Federació Catalana de Tennis i que es disputarà del 22 al 28 d’agost a les instal·lacions del Club.

Aquest any les expectatives no són menors i el Club compta amb una elevada participació de jugadors i jugadores de les diferents categories des de benjamí fins a júnior, els quals disputaran aquest gran premi.

Els nervis i les emocions estaran a flor de pell de tots els jugadors i jugadores que hauran de disputar una fase prèvia eliminatòria, seguit de vuitens i els quarts de final. No serà fins a finals de setmana que tindran lloc les esperades finals i l’entrega de premis als guanyadors d’aquesta vint-i-novena edició.

El club obre les seves portes a tothom qui vulgui gaudir d’una interessant jornada esportiva. Podeu consultar els quadres i l’ordre de joc al següent enllaç