Avui dijous 27 de febrer a partir de les 17 h. el Club Tennis Reus Monterols acollirà la jornada d’inscripció per poder disputar la fase prèvia del Torneig Internacional de Tennis Beep Autolica-Mercedes Benz Future 2014.

Aquest torneig, corresponent al Circuit Català de Tennis de la Federació Catalana de Tennis arriba a la seva vint-i-cinquena edició i es tracta del torneig de tennis més important que es disputa a Reus.

A partir de demà divendres i durant tot el cap de setmana es disputarà la fase prèvia de la que només vuit jugadors podran classificar-se per al “Main Draw” (quadre final) en el que s’hi trobaran als vint millors tennistes de rànquing ATP a partir del número 200 fins al 500 del món i 4 jugadors convidats.

Alex Valeriano, guanyador del l’Open Nacional Pre-future disputat la setmana passada al Monterols és un dels 4 jugadors que accedeixen directament al quadre final per invitació. Per part del Club Tennis Reus Monterols, Albert Freixas, Alex Casas i Òscar Gavaldà representaran al Club reusenc en aquest torneig.

El Club convida a tots als aficionats d’aquest esport que s’hi vulguin apropar per gaudir d’aquest gran esdeveniment.

Per tal de seguir les últimes novetats, classificacions i ordres de joc es pot consultar la web del Club Tennis Reus Monterols o a les seves xarxes socials.