Avui dijous 9 d’abril, a partir de les 17 h. el Club Tennis Reus Monterols acollirà la jornada d’inscripció per poder disputar la fase prèvia del torneig de tennis més important que es disputa a Reus.

A partir de demà, divendres, i durant tot el cap de setmana, més de 124 tennistes de 32 nacionalitats diferents disputaran la fase prèvia del Torneig Internacional de Tennis Beep Autolica-Mercedes Benz Future 2014 de la que només vuit jugadors podran classificar-se per al “Main Draw” (quadre final) en el que s’hi trobaran als vint millors tennistes de rànquing ATP a partir del número 200 fins al 500 del món i 4 jugadors convidats.

Alex Valeriano, guanyador del l’Open Nacional Pre-future disputat la setmana passada al Monterols és un dels 4 jugadors que accedeixen directament al quadre final per invitació.

En l’edició anterior, el català Jordi Samper va proclamar-se guanyador després de derrotar a la final a l’italià Lorenzo Giustino.

El Club convida a tots als aficionats d’aquest esport que s’hi vulguin apropar per gaudir d’aquest gran esdeveniment.

Per tal de seguir les últimes novetats, classificacions i ordres de joc es pot consultar la web del Club Tennis Reus Monterols o a les seves xarxes socials.