El passat dissabte 17 de desembre els socis i sòcies del Club Tennis Reus Monterols van celebrar el tradicional Vermut Social de Nadal a les instal·lacions del Club. Durant tot el matí es duran a terme diverses activitats.

A partir de les 10 h, els alumnes de l’escola de tennis i pàdel estaven convocats per participar a les diverses activitats i jocs com partits de futbol, Zumba Kids i jocs de l’escola de tennis i pàdel.

A les 11 h, es va dur a terme la presentació oficial de l’escola de tennis i pàdel del Club que compta amb més de 350 nens i nenes de 4 a 18 anys. Els jugadors van desfilar per la pista central del Club amb la gran expectació dels pares i mares. Es va aprofitar l’ocasió per presentar la nova equipació del Club.

Un cop finalitzada la presentació dels grups de l’escola, es va fer una foto conjunta de tots els nens i nenes i després es van fer algunes activitats més. Els més petits van fer el Caga Tió i van poder gaudri de l’espectacle de màgia del mag Alexis Pardo. També es va fer entrega de les joguines solidaries recollides a la Creu Roja i els més grans van seguir disfrutant de les activitats de futbol, Body Combat i jocs.

A partir de les 13 h, tots els socis i sòcies del Club van poder gaudir del discurs del president que va homenatjar als jugadors i jugadores que han assolit bons resultats l’any 2016 i es va fer entrega del pin d’or al soci d’honor Salvador Batlle Campi.

Un cop finalitzats els parlaments es va poder gaudir d’un bon vermut nadalenc amenitzat amb música swing en directe.