El passat dissabte 21 de desembre els socis i sòcies del Club Tennis Reus Monterols van celebrar el tradicional Vermut Social de Nadal a les instal·lacions del Club. Durant tot el matí es van dur a terme diverses activitats.

 

A partir de les 10h, els alumnes de l’escola de tennis i pàdel estaven convocats per participar a les diverses activitats i jocs de l’escola de tennis i pàdel i partits de futbol.

 

A les 11h, es va celebrar la Cursa Solidària per recaptar fons per la Marató de TV3, en la que hi van participar prop de 150 socis i sòcies.

 

A continuació, sobre les 11.30 h, es va fer l’entrega de joguines, que es van recollir durant la setmana, a la Creu Roja, per als nens més necessitats i els alumnes més petits de l’escola van fer cagar el Tió de Nadal.

 

A les 12 h, el mag Albert ens va deleitar amb els seu espectacle de màgia que va deixar tothom bocabadat.

 

Abans de celebrar el Vermut de Nadal, es va fer l’entrega de premis als campions del Social Sénior de tennis.

 

A partir de les 13 h, tot i que la pluja va fer endarrerir l’acte principal de la jornada, tots els socis i sòcies del Club van poder gaudir del discurs del president que va homenatjar els jugadors i equips que han obtingut bons resultats l’any 2019 i es va fer el nomenament i l’entrega del pin d’or al socis d’honor, Josep Vandellós, que malauradament no va poder estar present a l’acte.

 

A continuació, en motiu de la celebració del cinquantenari que farà el Club durant el 2020, es va homenatjar als socis funadacionals del “grupo promotor” que van crear el Club ara fa cinquanta anys i se’ls va entregar un regal personalitzat del cinquantenari i un recordatori de la primera acta fundacional de l’entitat.

 

Acte seguit, es va desvetllar el logotip especial que s’ha dissenyat per al 2020 i que serà la imatge del cinquantenari.

 

Un cop finalitzats els parlaments es va poder gaudir d’un bon vermut nadalenc amenitzat amb música swing en directe.

 

Galeria d’imatges