El passat divendres 31 de juliol a les 19 h. es va celebrar l’Assemblea General Ordinària de Socis a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols. Durant l’assemblea es van liquidar els comptes del 2019 amb un resultat que el president va definir d’excel·lent i es va fer repàs de tota la gestió del club pel que fa a l’exercici  passat. Tant la gestió com els comptes van ser aprovats per unanimitat a l’igual que es va presentar el pressupost 2020 que es redueix sensiblement arrel del tancament del passat 14 de març fins a l’11 de juny per la declaració de l’estat d’alarma en motiu del COVID 19 i que es xifra en 1.635.114€.

També van ser sotmesos  a votació els descomptes aplicats als socis durant els mesos de confinament i represa. Que també van ser aprovats

El President Jordi Compte va aprofitar l’assemblea per donar explicacions de la gestió que s’havia fet des de la Junta Directiva de la crisi del Covid 19 en tots els seus àmbits i va classificar el resultat com a satisfactori després de fer la valoració de baixes de socis, reducció d’ingressos, i gestions de refinançament, etc.

L’assemblea va acabar amb el president donant les gràcies a tota la massa social del Club pel seu compromís amb l’entitat i la seva resposta massiva de recolzament, també en els moments difícils.