La piscina del Club Tennis Reus Monterols es va solidaritzar un any més amb la jornada “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, un acte de la Fundació Esclerosi Múltiple, en la qual s’ofereix una acció de sensibilització social i de solidaritat amb les més de 7.000 persones que pateixen aquesta malaltia. L’acte es va dur a terme el diumenge 10 de juliol a partir de les 11 h del matí.

S’estimava que hi passéssin durant tot el dia prop de 1.000 persones. Els interessats en col·laborar també van tenir l’opció de comprar samarretes, tovalloles i altres obsequis relacionats amb aquest acte solidari amb la finalitat d’ajudar a combatre la malaltia. Enguany més de 600 piscines catalanes van participar en la causa. Com és habitual, a la iniciativa se sumen persones reconegudes en l’àmbit català. En aquesta edició va ser el torn dels germans cuiners Torres, l’actor Bruno Bergonzini -afectat per aquesta malaltia- i la periodista Elisenda Roca. A banda d’ells, moltes persones representatives de diversos àmbits van apadrinar la campanya Mulla’t, com és el cas de Víctor Valdés, Josep Guardiola, Gemma Mengual, Joan Pera i Ona Carbonell, entre altres.

Hi ha iniciatives com la de l’Oli del Mulla’t en què es pot col·laborar comprant ampolles d’oli als supermercats Condis, Bon Preu-Esclat, Caprabo, Sorli discau, PlusFresc, Carrefour, El Corte Inglés i Valvi. La ruta del pa amb tomàquet també és una altra idea representativa.

Font: Diari de Tarragona