El passat dissabte 11 de juny, el president del Club Tennis Reus Monterols, Jordi Compte Vilà i el president del Club de Golf Reus Aigüesverds va formalitzar un acord de col·laboració amb la signatura d’un conveni que té per objecte regular la col·laboració entre el Golf Aigüesverds i el Club Tennis Reus Monterols consistent en la col·laboració entre ambdues entitats per cedir als seus associats descomptes, promocions exclusives, esdeveniments conjunts i altres beneficis per als socis.

Amb aquest conveni, el Club Tennis Reus Monterols es compromet a:

  • Cedir un accés mensual a totes les seves instal·lacions esportives als socis de GOLF AIGÜESVERDS, prèvia identificació com a socis del club de golf.
  • Fer constar a la pàgina web (www.tennismonterols.cat) el present conveni de col·laboració i els seus avantatges per llurs socis.
  • D’altra banda, GOLF AIGÜESVERDS es compromet a:
    Obsequiar amb 4 h de classes de golf gratuïtes als socis del CLUB TENNIS REUS MONTEROLS, sota les ordres d’un professional de golf, en grups de 5 persones.
  • Facilitar l’accés gratuït al camp de pràctiques, putting green i pitch&putt als socis del CLUB TENNIS REUS MONTEROLS, previ identificació a recepció com a socis del CLUB TENNIS REUS MONTEROLS.
  • Establir una quota de 30€/mes per tal que els socis sense handicap del CLUB TENNIS MONTEROLS puguin jugar al camp de golf de dilluns a divendres, en dies no festius.
  • Fer constar a la pàgina web (www.golfreusaiguesverds.com) el present conveni de col·laboració i els seus avantatges per llurs socis.

De manera conjunta, GOLF AIGÜESVERDS i CLUB TENNIS MONTEROLS es comprometen a explorar la possibilitat d’endegar projectes comuns de caràcter més ambiciós, mantenint un contacte fluid que pugui culminar en una major interrelació entre ambdós clubs.

A continuació podeu descarregar el conveni entre les dues entitats.

pdf iconaConveni CTR Monterols – CG Aiguesverds.pdf