Aquest dissabte 18 de desembre els socis i sòcies del Club Tennis Reus Monterols i diverses autoritats han celebrat el tradicional Vermut Social de Nadal a les instal·lacions del club reusenc.

 

Durant tot el matí s’han dut a terme diverses activitats esportives i solidàries per col·laborar amb la Marató de TV3. S’ha celebrat l’entrega de premis dels campionats social juvenil i sènior de tennis i la lliga de pàdel i els més petits han fet cagar el Tió i han gaudit d’un espectacle d’animació familiar.

 

Abans de celebrar el Vermut de Nadal i fer el reconeixement esportiu dels equips, jugadors i jugadores de tennis i pàdel campions de Catalunya i d’Espanya, el president del Club , Jordi Compte i la Junta Directiva, acompanyats de l’Alcalde de Reus, regidors i autoritats han inaugurat la nova entrada del Club i la reforma d’exterior que s’ha dut a terme durant aquests darrers mesos.

 

A partir de les 13 h, tots els assistents han pogut gaudir d’un bon vermut nadalenc amenitzat amb música jazz/swing en directe.

 

Galeria d’imatges