El Monterols finalitza el 2015 amb una renovació del Fitness. Aquesta actuació, que representa una important inversió de 150.000 €, consistirà en una millora i optimització dels espais i amb la incorporació de nova maquinària d’última generació.

Més concretament, es realitzarà una ampliació dels metres quadrats de la zona de pes lliure, la creació d’una àrea per als entrenaments funcionals, així com la incorporació de més maquinària d’entrenament cardiovascular (cintes, elíptiques i bicicletes) que comptaran amb l’última tecnologia (Wifi, smart fitness, càrrega per a mòbils i tauletes…), una novedosa màquina escaladora i més màquines de rem i de força per al treball específic de diferents grups musculars, entre d’altres.

Aquestes novetats formaran part dels més de 1.500 m2 amb els que compta actualment el Fitness Center del CTRM que inclou també vestuaris, dutxes, saunes, sales d’activitats dirigides, sala de màquines, sala cycling, circuit series i zona de cardio.

El CTRM tancarà el fitness els propers 16 i 17 de desembre per procedir a l’execució d’aquesta reforma que respon a l’afany d’aquesta entitat esportiva pels processos de millora continua en benefici dels socis. El dissabte 19 de desembre pel matí, dia en que també es realitza el tradicional vermut de Nadal amb els socis, el Club durà a terme una Jornada de Portes Obertes on els socis podran descobrir, de primera mà, el nou Fitness Center.