La construcció d’un parc de plaques solars, dues noves pistes de pàdel, l’ampliació de l’espai infantil i la millora de la zona de CrossHiit s’iniciaran a finals de setembre.

El Club Tennis Reus Monterols va presentar el passat 17 de setembre durant una Assemblea Extraordinària de socis les noves inversions que posarà en marxa pròximament. A més, també es va donar a conèixer el nou organigrama de la Junta Directiva que encapçala David Cortés, com a president, des del mes d’Abril. El president del Club reusenc va aprofitar l’ocasió per explicar els objectius i els valors que vol transmetre durant el seu mandat. En aquest cas destaca l’aposta amb la visió de ser un club familiar, de tennis i esports, inclusiu i amb unes instal·lacions innovadores amb respecte al medi ambient.

Aquesta visió es sosté amb les sigles de TENNIS (Tennis, Esports, Nenes i Nens, Inclusió i Sostenibilitat) de manera que s’impulsaran les activitats i els serveis per als nens i nenes (escoles, activitats d’estiu, àrea de jocs…); un club sostenible, per això es potenciarà el servei de reciclatge, també de les pilotes de tennis en desús i s’iniciarà la instal·lació de plaques fotovoltaiques. A més, va presentar la seva aposta per fer del Tennis Reus Monterols un club inclusiu. Així, fa pocs dies es va signar un acord amb la Johan Cruyff Foundation per la creació d’una Escola de Tennis Adaptat (la segona de Catalunya). Aquesta iniciativa ha estat apadrinada per l’extenista professional Àlex Corretja. Finalment, el president va remarcar que se seguirà apostant per ser el club de tennis referent a la demarcació, però on també s’hi aposta per moltes altres pràctiques esportives com el Pàdel o el Fitness Center.

Pel que fa a les inversions previstes, Cortés, va anunciar als socis i sòcies assistents que enguany s’invertiran més de 250.000 euros en noves instal·lacions i en millorar algunes de les ja existents. Cortés va afirmar que “després de la pandèmia al Club Tennis Reus Monterols ja hem recuperat el nombre de socis i ens trobem en una situació financera favorable com per iniciar nous projectes que repercutiran en més i millors serveis per als nostres socis i sòcies”.

D’aquestes noves inversions en destaca la instal·lació d’un parc de plaques fotovoltaiques al sostre de l’edifici del “xalet”, on es troba la recepció, la sala social, el bar i el restaurant. L’inici d’aquesta obra està prevista per finals d’aquest mes de setembre. Segons Cortés, “aquestes plaques fotovoltaiques, amb una potència de 102 KWp, produiran uns 144.000 Kwh/any i aportaran el 25% de la necessitat elèctrica del Club. És una inversió important, però la podrem amortitzar en pocs anys. Tenim molt clar que volem un Monterols sostenible i que respecti al màxim el medi ambient”.

A més, aquest mes d’octubre també es construiran dues noves pistes de pàdel, així el Monterols arribarà a la dotzena. Respecte a aquesta inversió, Cortés va explicar que “el pàdel no para de créixer en llicències i practicants. Tenim una alta demanda i volem que els nostres socis puguin jugar sempre que ho desitgin, per això, és imprescindible construir noves pistes”. Per fer la instal·lació de les dues noves pistes, abans, es reubicarà una pista ja existent.

També està previst que a final d’any es remodeli la zona exterior de CrossHiit amb un terra més còmode i adient per a una millor pràctica esportiva. Cortés en relació amb aquesta millora ha comentat que “fa pocs anys el Club va fer una inversió important amb una instal·lació exterior i material per a la pràctica d’aquest sistema d’entrenament. Està tenint una acceptació excepcional entre els socis. Així doncs, ara acabarem la instal·lació amb un terra adient”. Finalment, el club reusenc, també va anunciar l’ampliació i modernització de la zona de jocs infantils situada a la zona enjardinada central.