Aquest dissabte passat, dia 1 d’octubre, va tindre lloc a Falset la celebració de la 3a Marató del Priorat. Un esdeveniment que, amb dos distàncies a escollir (mitja marató i marató), més de 500 corredors de fins a 12 països diferents, i la col·laboració de 18 cellers es ja tot un referent al calendari de curses del territori.

El Club hi va ser present amb la col·laboració i participació d’un nombrós grup de socis on cal destacar l’equip format per Lourdes, Neus,  Nuria, Anton i Xavi, que va rebre un reconeixement per la seva originalitat i animació durant la realització de la prova.

Els participants van poder gaudir de l’espectacular recorregut, que passava pels pobles de Falset, Bellmunt, Gratallops, la Vilella Alta, Torroja i Porrera, i dels “avituallaments” on podien degustar vins amb la DO Montsant i la DOQ Priorat. A més a més amb l’organització d’activitats paral·leles i l’ambientació amb música i actuacions artístiques de diferents grups va fer que la jornada fos tot un èxit tant per als corredors com per als acompanyants.