Aquest passat cap de semana, el president del Club Tennis Reus Monterols, Jordi Compte i el regidor d’esports de l’Ajuntament de Reus, Jordi Cervera van fer la presentación oficial del Torneig Internacional de tennis ITF Futures Autolica Mercedes Benz que es disputarà a les instal·lacions del club reusenc del 8 al 17 d’abril de 2016.

A partir del proper dijous 8 d’abril el Club Tennis Reus Monterols acollirà la jornada d’inscripció per poder disputar la fase prèvia del torneig de tennis més important que es disputa a Reus. El Torneig Internacional de Tennis Autolica-Mercedes Benz Future 2016, corresponent al Circuit Català de Tennis de la Federació Catalana de Tennis.

A partir de divendres, i durant tot el cap de setmana, més de 124 tennistes de 32 nacionalitats diferents disputaran la fase prèvia del ITF Futures Autolica-Mercedes Benz de la que només vuit jugadors podran classificar-se per al “Main Draw” (quadre final) en el que s’hi trobaran als vint millors tennistes de rànquing ATP a partir del número 200 fins al 300 del món i 4 jugadors convidats.

Tadas Babelis, guanyador del l’Open Nacional Pre-future disputat fa dues setmanes al Monterols és un dels 4 jugadors que accedeixen directament al quadre final per invitació. També hi participaran el reusenc Eduard Esteve, Albert Roglan, campió de Catalunya en la categoria júnior i Albert Freixas, jugador del Club Tennis Reus Monterols.

En l’edició anterior, Kamil Majchrzak va proclamar-se guanyador després de derrotar a la final al català Marc Giner per 6-3 6-2.

El Club convida a tots als aficionats d’aquest esport que s’hi vulguin apropar per gaudir d’aquest gran esdeveniment.

Per tal de seguir les últimes novetats, classificacions i ordres de joc es pot consultar la web del Club Tennis Reus Monterols o a les seves xarxes socials.