Durant el passat mes d’agost el Club Tennis Reus Monterols va portar a terme la renovació total de la maquinària i l’aspecte del Fitness Center. Un espai que, després de la seva inauguració fa 11 anys, s’ha tornat a convertir en el fitness més modern i el que compta amb més màquines d’última tecnologia de Reus.

 

A més de posar en funcionament un nou concepte en la distribució dels espais del Fintess Center pensat en les noves tendències d’entrenaments de força i integrant els exercicis analítics, també s’han aplicat les següents millores i canvis: increment de la zona de pes lliure amb un canvi de paviment més còmode i atractiu; canvi de les màquines de la zona cardio: nova línia més moderna amb pantalles interactives amb accés a Netflix, Spotify i altres apps; cintes de córrer noves, escales, el·líptiques, bicicletes (2 de les quals són amb el seient reclinable),  bici Aircross i  rems d’aire; inclusió d’una zona específica d’estiraments i abdominals…

 

A més, el club reusenc ha apostat també per les darreres tendències en classes dirigides i el Cros Hiit n’és una d’elles. Amb aquesta inversió del fitness, també s’ha millorat la zona outdoor de Crosshitt dotant-la de més material per portar a terme aquesta modalitat esportiva que està tenint tants adeptes arreu.

 

En aquesta renovació també s’ha inclòs la creació d’una nova app específica del Fitness Center del Monterols per a telèfons mòbils que permet als usuaris interaccionar amb les màquines, guardar entrenaments, veure l’horari de les classes dirigides, saber l’ocupació de les instal·lacions en temps real, realitzar planificacions amb exercicis i rutines personalitzades…

 

Jordi Compte, president del Club Tennis Reus Monterols, ha assegurat que “al nostre Club sempre intentem oferir les instal·lacions i serveis més innovadors, volem estar a l’última perquè els nostres socis gaudeixin mentre fan esport. És un repte que tenim i ens costa un esforç important, però sabem que la clau del nostre èxit és reinvertir contínuament”.

A més, aquest setembre també s’han iniciat les obres d’un altre projecte  important pel club reusenc que consisteix en la reforma integral de les zones exteriors, incloent-hi la millora del paisatgisme i la vegetació, la creació d’una nova entrada des de l’aparcament principal i la remodelació de l’accés i la terrassa de la cafeteria i restaurant que convertiran al Tennis Monterols en un Club més modern, sostenible mediambientalment i li permetrà abandonar l’estètica inicial de la seva creació als anys 70.

 

 

Finalment, enguany el Club Tennis Reus Monterols també substituirà totes les lluminàries de les pistes de pàdel i de tennis per llums tipus led amb l’objectiu de reduir el consum energètic.