Més de 2.300 socis gaudeixen d’instal·lacions per al fitness, tennis, pàdel i futbol, per exemple

El Club Tennis Reus Monterols. | Carla Bergadà
 
 

Més de 2.300 socis, 47.000 metres quadrats, setze pistes de tennis, deu pistes de pàdel, dues piscines exteriors, un cap de futbol de gespa artificial i un Fitness Center. El Club Tennis Reus Monterols tanca l’any 2016 amb nombroses novetats: un camp de futbol de gespa artificial, una nova sala d’spinning, millor il·luminació, dues pistes de tennis renovades, les calderes canviades i un despatx per al personal esportiu.

 

L’actual junta que presideix el club inverteix més de 100.000 euros a l’any a millorar les seves instal·lacions. Enguany el gran canvi ha estat el camp de futbol però també s’han renovat altres aspectes que, tot i no estar a la vista dels socis, arreglen problemàtiques internes. A més a més, cada any canvien la imatge de dues pistes de tennis.

 

De fet, de cara a principis de gener, també es farà una rentada de cara a la sala d’spinning del fitness center. El nou espai tindrà renovades totes les bicicletes, que disposaran de connexió a Internet, es repintarà i tindrà el terra canviat i gaudirà de noves instal·lacions de so i il·luminació. Es tracta d’una modificació total que afavorirà tots els usuaris del gimnàs del Club Tennis Reus Monterols.

 

El gimnàs del club. | Carla Bergadà

Estant ja a les acaballes del 2016, el seu president, Jordi Compte, fa balanç de l’any i assegura que en l’àmbit esportiu, el club segueix essent «excel·lent». «Tenim l’orgull de dir que tots els nostres equips estan a categoria or, la màxima a Catalunya. Som un dels millors clubs catalans de tennis», afirma. També comenta els projectes que té al cap fer realitat abans de finalitzar el seu mandat, el 2018: «Hi ha temes que tenim planificats com la guarderia, que estava entre els nostres compromisos i abans d’acabar la voldria inaugurar. Tot i així, el nostre gran projecte és la piscina coberta però necessita un pressupost important, el tenim començat i espero poder-lo presentar als socis per veure si l’aproven abans de marxar». En definitiva, el Club Tennis Reus Monterols és la millor opció per gaudir de tot l’esport que es desitgi en el millor entorn i ambient possible, sempre a l’última.

 

 

El gimnàs del club. | Carla Bergadà