🎾 Aquest cap de setmana s’ha disputat la jornada de finals de l’últim campionat Copa Catalunya, organitzat a les pistes del club de tennis Reus Deportiu, on es van classificar 11 jugadors del nostre club.

🎾 A la categoria Benjamina, la Nicole Toshcheva va guanyar a la Martina Moreno per 4/2 4/0. En aquesta ocasió, el Raúl Romero no va tenir tanta sort, finalitzant per 4/0 4/0 contra l’Amadeu Jordi.

🎾 La Laia Gavaldà i l’Alejandro Marco es van proclamar campions a la categoria Alevina. La Laia va guanyar a la Susana Pujol per 3/6 6/0 10/3 i l’Alejandro per 6/2 6/2 al Marcel Pons.

🎾 Respecte a la categoria Infantil, el Guillem Davasse no aconsegueix vèncer i finalitza per 6/2 6/0 contra el Cristian Santos.

🎾 D’altra banda, els Cadets Lucía Pérez i Marcel Miralles també tornen a casa amb la victòria. La Lucía guanya per 6/4 6/2 a la María Antonio i el Marcel al Genís Ribas per 6/2 6/4.

🎾 I per últim, a la categoria Júnior van protagonitzar la final els dos jugadors del Monterols on, finalment, l’Arnau Valls va guanyar al Marcel Miralles per 6/3 6/2.

🎾 Després d’aquesta última prova del circuit, el nostre club acollirà el Màster del circuit amb els millors de tota la temporada!