Aquest diumenge 30/05/2021 el nostre equip júnior masculí B es va enfrontar contra el club de  tennis El Romaní, a les seves instal·lacions.

El nostre primer jugador Nil Vidal es va trobar amb dificultats sobretot amb la pista, ja que la superfície amb la qual jugaven no estava acostumat, però tot i aquestes dificultats el primer set li va costar més de treure, però al segon no va tindre problema, guanyant amb un resultat de 7/5 6/1 a favor.

El nostre segon jugador Roger Solé, es va trobar amb un rival molt potent en el seu partit, el nostre jugador va lluitar amb totes les seves forces i va saber jugar de forma intel·ligent i relaxada, per això va poder aconseguir la victòria amb un resultat de 4/6 6/4 i 10/6.

El nostre tercer jugador Tristan Arnuelos va tindre un partit el qual el primer set el va treure fàcilment, però en el segon set es va relaxar, però va saber reaccionar i va aconseguir la victòria amb un resultat de 6/0 7/6 a favor.

El nostre quart jugador, Marc Bonillo es va trobar amb un partit el qual va poder aconseguir la victòria fàcilment amb un resultat de 6/4 6/0 a favor.

Finalment els dobles els van jugar els nostres jugadors Tristan Arnuelos i Roger Solé, els quals van començar molt relaxats en el partit, però després van formar un gran equip i van lluitar fins a l’últim punt, però tot i això van arribar al super tie-break, però no van poder aconseguir la victòria.