Victòria còmoda, però treballada del nostre equip en el seu desplaçament d’aquest dissabte a terres lleidatanes, ja que tres dels quatre individuals haguessin pogut caure per qualsevol costat. Per la qual cosa va ser un enfrontament força profitós amb molta entrega i compromís per part dels nostres jugadors.

El nostre equip va estar format per:

Pau Basora “sobrat” 6/0 6/1; l’únic partit que es va veure clarament que el nostre jugador era molt superior al jugador rival i on el Pau conscient d’això, es va permetre el luxe de realitzar alguna filigrana. Sempre amb educació. Gran Pau.

Hugo Martínez “lluitador” 3/6 6/2 4/10; li va tocar ballar amb la més lletja, partit molt igualat que es va decantar pel costat del jugador rival, ja que tenia un tennis Intel·ligent  que deixava jugar, però absent d’errors i l’Hugo havia de jugar perfecte per apuntar-se els punts; el seu mèrit va ser que després de perdre el primer set no va tirar la tovallola i va aconseguir apuntar-se el segon set; en el super-tiebreak, però, el jugador del tennis Urgell no va fallar una sola bola. Ben jugat Hugo.

Ivan Serrano “personalitat” 6/4 7/6. No es va sortir del guió i va desenvolupar el seu tennis alegre i despreocupat que el caracteritza en tot moment tant si es tractava de moments amb bona o mala ratxa. Curiós i meritori, que dominant el marcador per cinc a tres en el segon set, va disposar de dues boles per tancar el partit i el contrari es va posar sis jocs a cinc a favor; l’Ivan va continuar fent el seu joc i va forçar el tie-break guanyant-lo finalment. Bravo Ivan. 

Marc Bonillo “guanyador” 6/4 7/5 Bon partit del Marc que va anar molt igualat tota l’estona, on es va anotar el primer set aconseguint anar sempre davant en el marcador. En el segon set, però, el rival va reaccionar  i això va portar al Marc a haver de remar a contracorrent, ja que aquest cop era el contrari qui anava sempre pel davant; el Marc no va deixar que s’escapés i en el tram final d’aconseguir anotar-se els tres darrers jocs. Enhorabona, Marc, això és jugar per l’equip.

El punt de dobles va ser un pur tràmit (6/2 6/2), ja que la parella Pau-i en Marc van dominar de cap a peus tot el joc.

 

Resultat final CT Urgell 1 – CTR Monterols 4

 

Felicitats nois, bonica victòria.