En motiu del 50è aniversari del Club, les pistes de pàdel del Club Tennis Reus Monterols acolliran del 20 al 23 de febrer el campionat de Catalunya de Pàdel per equips de primera categoria.

Es tracta d’un campionat per equips en el que hi participen els millors clubs de la primera categoria de pàdel de Catalunya. Com ara el RC Polo, principal favorit i que intentarà revalidar el títol de campió. També hi veurem el RCT Barcelona, CN Sant Cugat, Cercle Sabadellès, CT La Salut, CT Tarragona Pàdel Osona i Terrassasport.

Aquests equips alberguen a les seves files jugadors i jugadores de renom a nivell internacional que están disputant el circuit professional World Padel Tour. Cal destacar la participació de la reusenca i sòcia del Monterols, Ari Sánchez. També hi veurem Alejandra Salazar, Marta Ortega, Marta Marrero, Fernando Belasteguín, Agustín Tapia, Ruben Rivera, Nelson Biglieri i altres jugadors coneguts com Alex Corretja, Alberto Berasategui o Sergi Bruguera.

Finalment, el Club convida a tots als aficionats d’aquest esport que s’hi vulguin apropar per gaudir d’aquest gran esdeveniment. L’entrada és gratuïta.

Així  doncs, per tal de seguir les últimes novetats, classificacions i ordres de joc es pot consultar la web del Club Tennis Reus Monterols o a les seves xarxes socials.