El Campionat d’Espanya Júnior segueix oferint tennis de moltíssima qualitat a les instal·lacions del Monterols. La jornada d’avui ha permès gaudir d’enfrontaments d’un altíssim nivell entre jugadors i jugadores de 17 i 18 anys que aspiren a convertir-se en jugadors professionals en el futur.

 

Aquest matí, en els quarts de final del quadre masculí s’han viscut grans enfrontaments com el de Llamas vs Pérez, que ha acabat amb victoria de Llamas per 5/7 7/5 6/0 o el d’Alemany que ha guanyat Manzanera per 6/3 6/7 6/0. Max Alcalà s’ha imposat a Plans per 1/6 6/4 6/2 i Masjuan ha vençut a Barreto per 5/7 6/0 ret.

 

A la tarda, s’han disputat els partits del quadre femení, que també han ofert un bon espectacle.

Bouzas (1) ha guanyat contra Amurio per 6/0 6/0. De las Heras ha perdut contra Romero per 4/6  6/4 6/3. Custic s’ha imposat a Bances  per 6/0 6/1 i Gonzalez ha perdut contra Rey (2) per 6/1 6/1.

Amb aquests resultats queden definides ja les semifinals que enfrontaran  Llamas vs Alemanyi Alcalà vs Masjuan demà a partir de les 9h i en el quadre femení Custic vs Reyi Bouzas vs Romero a les 10.30 h

 

Les finals es disputaran aquest dissabte 22 d’agost. A les 9 h es jugarà la final femenina i a continuación la masculina a la pista central del Monterols. Un cop finalitzin els partits es farà l’entrega de premis als guanyadors.

 

El Club restarà obert per a tothom que vulgui gaudir del bon tennis.