El passat dissabte 19 de desembre els socis i sòcies del Club Tennis Reus Monterols van poder celebrar el tradicional Vermut Social de Nadal a les instal·lacions del Club. Durant tot el matí es van dur a terme diverses activitats.

Jornada de portes obertes del Fitness Center

Després de la remodelació de les instal·lacions del Fitness Center del Club Tennis Reus Monterols que es va fer els dies 16, 17 i 18 de desembre es va aprofitar per fer una jornada de portes obertes per poder visitar i provar les noves màquines i instal·lacions del ja remodelat Fitness Center que compta amb maquinària d’última generació, més metres quadrats de la zona de cardio i de pes lliure i diverses màquines noves.

Per celebrar aquesta fantàstica renovació es va fer una classe oberta de Body Combat en la que hi van poder participar els socis i no socis que ho van desitjar.

Festa de Nadal de l’escola de tennis i pàdel

Els nens i nenes de l’escola de tennis i pàdel del Club van celebrar la Festa de Nadal amb diversos jocs de cucanya i jocs en pista. Tot va anar molt bé, els nens i nenes més petits van fer uns jocs manuals i van fer cagar el Tió.

Els grups més grans van fer jocs de tennis en pista i després, tots els nens i nenes van disfrutar de l’actuació del Mag Albert que va tornar a estar esplèndid i va agradar molt.

Els alumnes de l’escola que van voler, van portar una joguina per col·laborar amb la Creu Roja en una campanya de recaptació de joguines per als més necessitats.

Vermut Social de Nadal

Tots els socis i sòcies del Club estaven convidats a fer el vermut a partir de les 13 h. Durant l’acte es va fer el nomenament com a socis d’honor als senyors Pere Miró Aguadé i Joaquim Jofre Espanyol. També es va fer un reconeixement als jugadors i jugadores campions de Catalunya durant l’any 2015.

{oziogallery 447}