Després d’una jornada del millor tennis internacional viscuda a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols, el Torneig Internacional Future Beep – Autolica Mercedes-Benz encarrila la seva recta final.

Aquest torneig que destaca per la seva qualitat d’internacional, reparteix més de 10.000 dolars en premis entre els seus finalistes.

Esteve, Sousa, Giner (3), Chazal, Gomez-Herrera, Majchrzak (4), Alcaraz i Rajski han estat els millors jugadors del torneig i han aconseguit arribar a quarts de final.

Divendres dia 7 d’abril a partir de les 12 h. es disputaran els partits que enfrontaran a Eduard Esteve contra Pedro Sousa i Carlos Gomez-Herrera contra Kamil Majchrzak. A continuació, Marc Giner es trobarà cara a cara contra Maxime Chazal i Albert Alcaraz contra Maciej. D’aquests 8 jugadors, 4 seran els que jugaran les semifinals el dissabte al matí.

En la modalitat de dobles, demà divendres a les 17:00 h es disputarà la final que enfrontarà la parella formada per Sergio Martos i Pol Toledo contra Juan Samuel Arauzo i  Mateo Martínez que han guanyat avui a Albert Alcaraz i Alex Valeriano per 6-4 6-2

Per al cap de setmana s’espera un gran nombre d’afluència de públic que vindrà a veure tennis d’una excel·lent qualitat. El Club convida a tots als aficionats d’aquest esport que s’hi vulguin apropar per gaudir d’aquest gran esdeveniment.

Per tal de seguir les últimes novetats, classificacions i ordres de joc es pot consultar la web del Club Tennis Reus Monterols o a les seves xarxes socials.