Després d’una jornada del millor tennis internacional viscuda a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols, el torneig Future Beep Autolica Mercedes-Benz encarrilrà la seva recta final a partir de demà.

Aquest torneig que destaca per la seva qualitat d’internacional, reparteix més de 10.000 dolars en premis entre els seus finalistes.

Giustino (1), Samper-Montana (2), i Ouahab (4), Kubler (6), Rodriguez (8), Pérez, Arauzo-Martínez i Giraldi han estat els millors jugadors del torneig i han aconseguit arribar a quarts de final.

Divendres dia 7 d’abril a partir de les 11:30 h. es disputaran els partits que enfrontaran a Giustino contra Arauzo-Martínez i Giraldi contra Kubler. A continuació, Rodriguez es trobarà cara a cara contra Ouahab i Pérez contra Samper-Montana. D’aquests 8 jugadors, 4 seran els que jugaran les semifinals el dissabte al matí. En la modalitat de dobles, a les 17:00 h es disputarà la final que enfrontarà la parella formada per Kubler – Toledo (3) i Gómez – Oliveira (4).

Per al cap de setmana s’espera un gran nombre d’afluència de públic que vindrà a veure tennis d’una excel·lent qualitat. El Club convida a tots als aficionats d’aquest esport que s’hi vulguin apropar per gaudir d’aquest gran esdeveniment.

Per tal de seguir les últimes novetats, classificacions i ordres de joc es pot consultar la web del Club Tennis Reus Monterols o a les seves xarxes socials.