Després d’una jornada del millor tennis internacional viscuda a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols, el torneig ITF World Tennis Tour Autolica Mercedes-Benz encarrila la seva recta final. Aquest torneig que destaca per la seva qualitat d’internacional, reparteix més de 25.000 dolars en premis entre els seus finalistes.

 

En la jornada d’avui, el japonès Shintaro Mochizuki ha guanyat a Artur Fils per 6/4 6/4. Johan Nikles s’ha desfet de Miguel Damas per un contundent 6/0 6/1 en un partit ràpid de menys d’una hora i Titouan Drouget ha guanyat a Nikolas Sanchez per 6/4 6/3.

 

Cal destacar la sorpresa que ha donat Johan Sebastien Tatlot que ha guanyat a Javier Barranco, cap de sèrie número 2 per 2/6 6/0 7/6.

 

Emilio Nava, guanyador del quadre de fase prèvia continua viu en el torneig després de derrotar avui a Mathieu Perchicot per 6/7 6/4 6/3.

Matteo Martineau ha derrotat a Georgii Kravchenko per 6/2 6/4. Nuno Borges ha guanyat per 6/2 7/5 a Alex Martí Pujolras i finalment, Pol Martin Tifon ha vençut al reusenc Eduard Esteve a darrera hora de la tarda per 6/1 3/6 7/6 en un partit de 2 hores i 25 minuts.

 

Demà a partir de les 10 h es jugaran els quarts de final del torneig, dissabte les semifinals i diumenge a les 11 h tindrà lloc la gran final.

 

Pel que fa al quadre de dobles, avui s’han disputat les semifinals i demà a les 17 h es jugarà la final entre A. Fils – G. Mpetshi contra H. Johnson – Y. Johnson, caps de sèrie número 1.  

 

Els partits es poden seguir en directe via streaming a través de l’enllaç: https://live.itftennis.com/en/live-streams/

 

Per tal de seguir les últimes novetats, classificacions i ordres de joc es pot consultar la web del Club Tennis Reus Monterols o a les seves xarxes socials.