Després d’una jornada del millor tennis internacional viscuda a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols, el torneig ITF World Tennis Tour Autolica Mercedes-Benz encarrila la seva recta final. Aquest torneig que destaca per la seva qualitat d’internacional, reparteix més de 15.000 dolars en premis entre els seus finalistes.

 

La jornada d’avui ha destacat, Orlando Luz i Eduard Esteve s’han imposat als seus adversaris, com era d’esperar. Luz ha suat per guanyar Jaume Pla Malafeito per un 3-6 6-4 7-6(3) i Esteve s’ha desfet de De Krom per 6-2 7-5.

 

Hugo Gaston, la jove promesa del torneig també s’ha classificat després de guanyar Yanais Laurent, després que aquest s’hagi retirat quan anaven 6-2 4-0.

 

 

Demà a partir de les 10.30 h es jugaran els quarts del torneig, dissabte les semifinals i diumenge a les 11.30 h tindrà lloc la gran final.

 

En els partits de dobles, la parella cap de sèrie número 1, formada per Orlando Luz i Rafael Matos han guanyat a Jordan Correia i Adrián Exposito per 6-2 6-2 i ja estan a la final. Demà a partir de les 18 h jugaran contra Francisco Cabral i Luis Faria, que han eliminat Juan Pablo Canas i Benjamin Winter  per 4-6 6-3 10-3.

 

S’espera un gran nombre d’afluència de públic que vindrà a veure tennis d’una excel·lent qualitat. El Club convida a tots als aficionats d’aquest esport que s’hi vulguin apropar per gaudir d’aquest gran esdeveniment.

 

Per tal de seguir les últimes novetats, classificacions i ordres de joc es pot consultar la web del Club Tennis Reus Monterols o a les seves xarxes socials.