Aquest passat cap de setmana 25/09/2021 i 26/09/2021 es va disputar al Real Club de Polo de Barcelona el torneig Mini Cup 2021, en el qual el nostre club va participar amb 5 equips.

L’equip 2012 masculí format pels nostres jugadors Marcel Ramos, Raul Romero, Joan Juncosa, Carlos Cortes i Edu Espinal es van enfrontar en la primera ronda contra el C.T. Barcino el qual en recompte total de tie breaks, és de 31/30 a favor del nostre equip, en la segona ronda contra el RCT Barcelona, el resultat és de 28/39 en contra del nostre equip i l’últim enfrontament contra el C.T. Salut va ser de 28/38 en contra del nostre equip.

L’equip 2012 femení format per les nostres jugadores Camila Stepayan, Nicole Toscheva, Aina Mestres, Martina Moreno i Mia Fernandez, es van enfrontar en la primera ronda contra el C.T. Barcino, el qual la suma total dels tie breaks jugats va ser de 34/30 a favor del nostre equip, en el segon enfrontament contra el RCT Barcelona va ser 33/27 a favor de les nostres jugadores i el tercer enfrontament contra el C.T. Girona se’ls va escapar per molt poc, ja que el resultat va ser de 43/44 en contra del nostre equip.

L’equip 2011 masculí format pels nostres jugadors Pol Borrell, Hector Moreno, Oriol Martí, Ot Font, Nico Ferrer i Hugo Tornero, es van enfrontar en la primera ronda contra el RCT de Polo, el qual la suma total dels tie breaks jugats va ser de 42/22 a favor del nostre equip, el segon enfrontament contra el club David Lloyd va ser de 47/25 a favor del nostre equip, en el tercer enfrontament contra el club Andrès Gimeno van quedar 42/18 a favor nostre i finalment el quart enfrontament contra el C.T. Barcino va ser de 36/35 a favor del nostre equip.

L’equip 2011 femení format per les nostres jugadores Nina Ruz, Ona Vives, Clàudia Cortes, Oriana Jimenez i Julieta Giraldo, les quals es van enfrontar en la primera ronda contra el C.T.   Vic el qual la suma total del tie breaks va ser de 60/40 a favor del nostre equip, en el segon enfrontament contra el RCT de Polo el resultat va ser de 26/34 en contra del nostre equip i finalment contra el C.T Salut les nostres jugadores van aconseguir la victòria amb un resultat de 38/21 a favor.

L’equip 2013 masculí format pels nostres jugadors Guim Font, Marcel Ramos, Timo Doronin i Didac Mestres, es van enfrontar en la primera ronda contra el C.T. Gimeno amb el qual no van poder aconseguir la victòria fent un resultat de 49/60 en contra del nostre equip, en la segona ronda es van enfrontar contra el C.T. Barcino aconseguint la victòria amb un resultat de 68/51 a favor del nostre equip. 

 

Galeria d’imatges