Aquest cap de setmana els nostres jugadors júniors van disputar el Campionat de Catalunya Júnior per equips. Tan masculins com femenins estan jugant a la màxima categoria catalana “categoria or”.

Per una banda, la primera ronda de l’equip femení format per Sandra Ginés, Marina Fernández, Paula Rodríguez i Olga Aliagas, la van disputar al Club de tennis Laietà.

Així que l’eliminatoria es va perdre per 4-0 als individuals.

Al dia següent es jugava l’eliminatòria contra el Club de tennis Sabadell. Per mantindre la categoria i es va guanyar a domicili per 4/0 als individuals. L’equip estava format per Sandra Ginés, Marina Fernández, Paula Rodríguez i Aina Miralles.

Per altra banda, l’equip masculí format per Arnau Miralles, Jordi Garcia, Mario Ruz, Adrian Borrallo i Didac Barroso van disputar a casa la primera ronda contra el Club de tennis Lleida. Van guanyar per 5/0 als individuals.

Al dia següent van viatjar a Barcelona, al Club de tennis Laietà i van perdre l’eliminatòria per 5/0. L’equip el van formar Arnau Miralles, Jordi Garcia, Mario Ruz, Adrian Borrallo i Allan Lavado.

Així els dos equips van aconseguir un dels objectius marcats, mantenir la categoria Or.

 

Galeria d’imatges