El passat cap de setmana es va disputar a les instal·lacions del nostre Club un quadrangular entre les escoles de tennis del C.T. Castelló, C.T. Vic, Stadium Casablanca i Club Tennis Reus Monterols.

Amb una participació d’entre 15 i 20 alumnes de cada escola, la jornada va començar el dissabte a les 13 h amb un dinar de germanor al restaurant del Monterols i a les 15 h van començar els partits individuals. Al llarg de la tarda es van jugar partits a les pistes de terra i a les de green-set i cap a les 20.30 h es van utilitzar totes les pistes per acabar de jugar els partits de dobles.

A les 21.30 h es va sopar al Club i cap a les 23.30 h es va acompanyar a les escoles convidades a una residència de les instal·lacions de la URV (cal agrair a la URV les facilitats disposades per l’allotjament i l’esmorzar). Al dia següent es van jugar partits des de les 10 h fins les 14 h i es va finalitzar l’acte amb un dinar al Club.

Cal destacar el companyerisme entre els clubs, el bon comportament durant els partits per part dels jugadors i les jugadores i l’esforç dels pares, tan dels altres clubs com del nostre, que van acompanyar als jugadors durant la jornada.

Pots veure totes les fotos aquí