Aquest passat dissabte 28 de maig, els jugadors més petits del Club Tennis Reus Monterols van assistir a una trobada de minitennis que es va celebrar al Club Gimnàstic de Tarragona, en la qual van ser presents els nostres jugadors: Ot Font, Alejandro Ortega, Aran Font, Albert Pàmies, Erika Hellin, Julia Trujillo, Roger Alesson, Ivet Balague, Arnau Balague, Andreu Galimany i Daniel Smirnov.

Tots van fer uns molts bons partits, hi van passar una tarda molt divertida coneixent a nous amics i el més important, jugant a tennis.

Primer la tarda va començar separant els nens en tres pistes segons les seves edats i fent partits d’individuals tots contra tots, a continuació van fer un berenar tots junts i un cop acabat aquest berenar, van tornar a la pista per continuar jugant però aquesta vegada de dobles, un cop acabats els partits per acabar la trobada es va fer un sorteig en el qual cada nen va poder obtenir algun regal. Es pot dir que va ser una bona tarda per als nostres jugadors mes petits del Club.