Dissabte a les 15:30 a les pistes de terra batuda i de green set de Club Tennis Reus Monterols es va celebrar la jornada d'”Aprendre a comptar” per als nens i nenes de l’escola de tennis d’entre sis i deu anys. En total van participar trenta nens.

Els van dividir en diferentes mides de pista, tenint en compte el nivell de cada nen. Van fer partidetes a onze punts de mini tennis, on la pista és la més petita de totes i van jugar tots contra tots amb pilotes taronges de mini tennis.

Els nens que ja comencen a mantenir la pilota en joc, van jugar a ¾ de pista amb pilotes de punt verd, són pilotes amb menys pressió que les normals per controlar més la bola, els van dividir grups de tres o quatre jugadors, en tres pistes diferents, van jugar entre ells quatre jocs per rival. I per acabar per els nens que ja controlen més la bola, van jugar en pista gran i en pilotes normals, ells també van jugar quatre jocs per rival.

Van acabar la jornada de tennis a les 17:30 h i tots els nens que van participar, el club, els hi van regalar una samarreta i una polsera, i a l’acabar les partides van berenar xocolata desfeta amb coca de sucre.

Aquesta jornada els va servir per aprendre a comptar la puntuació del tennis i així començar a saber competir. Només ens queda donar les gràcies a tots els pares que van ajudar a que sortís tot molt bé.