Aquest passat dissabte, l’escola de tennis va organitzar amb molt d’èxit, el “Dia de l’Amic”; on els alumnes de la nostra escola de tennis i pàdel, poden portar amics de l’escola a passar tota una jornada matinal al Club.

Els nens i nenes “amics” van fer tota una serie d’activitats (minitennis, tennis, pàdel, futbol, multiesports, frontón i ball de zumba). En total hi van pendre part uns 200 nens/es d’edats entre els 4 i els 15 anys. A l’inici es van distribuir per grups segons l’edat i en cada una de le árees funcionant per estacions.

Durant l’activitat feia molt de goig veure tanta quantitat de nens/es fent esport. Al final, cada nen va prendre un refresc i un catàleg del Club on hi figuren les diferents ofertes de campus que es proposen per l’estiu.

Aquest èxit no hagués estat possible sense la col·laborció dels monitors i ajudants i també a dos alumens voluntaris de l’escola, en Joel Montaña i en Dani Mestre que van fer molt bona feina. També cal agraïr a l’equip de manteniment de torn, per la seva dedicació e interés per que tot sortís bé. Moltes gracies a tots.

Podeu veure més fotografies al següent enllaç