En les semifinals en categoria individual del Torneig Internacional de tennis ITF World Tennis Tour Autolica Mercedes Benz d’avui al matí s’ha mostrat el bo i millor del tennis internacional.

 

La primera semifinal ha començat a les 10 del matí a la pista central del Club i l’han disputat el japonès Shintaro Mochizuki contra l’americà Emilio Nava. Nava s’ha imposat per 6-3 6-4 en un partit que ha durat poc més d’una hora i quinze minuts.

 

A continuació Pol Martin Tifon s’ha enfrontat a Matteo Martineau. Pol ha començat guanyant el primer set per 6/2, pero el francés ha despertat el seu millor tenns en el segon i tercer sets guanyant-los per 6/1 6/4 i classificant-se per jugar la gran final.

 

Així doncs, Emilio Nava i MAtteo Martineau es disputaran el títol de campió del Torneig Internacional de tennis ITF World Tennis Tour Autolica Mercedes Benz del Club Tennis Reus Monterols.

 

Demà el Club Tennis Reus Monterols es podrá veure la gran final de la categoria individual que es celebrarà a les 11:00h a la pista central entre aquests dos tennistes que han disputat un torneig de molta qualitat tennística i en el que s’han vist partits espectaculars. Aquesta partit serà el punt i final del torneig que es va iniciar el passat 10 d’abril i que reparteix 25.000 dolars en premis.

 

Per tal de seguir les últimes novetats, classificacions i ordres de joc es pot consultar la web del Club Tennis Reus Monterols o a les seves xarxes socials.