El nostre equip d’alevines va empatar a dos devant l’equip del CT Sant Salvador. En aquesta ocasió i per donar partits a jugadores menys habituals, el nostre equip va estar format per Marta Tello que va fer un partit espectacular i va estar a punt de donar la sorpresa davant la número 1 rival, molt més gran que ella. Després de perdre el primer set per 6/3, va tenir pilota de set amb 5/4 a favor en el segon set per forçar el desempat però se li va escapar.

En el segon partit va debutar en la competició la nostra jugadora Martina Alba que va perdre per 6/1 7/6. En el primer set va anar desorientada, però en el segon set va començar a ser ella i va remuntar un 5/2 posant-se 5 a 5 i forçant un tie break, llàstima que el partit no comencés aleshores.

En el tercer punt la nostra representant, Mia Linkert  va ser molt superior a la seva rival i va guanyar per un doble 6/1 6/1. L’empat a dos el van aconseguir amb el punt de dobles ja que la numero 1 rival no el va poder disputar i la nostra parella formada per Marta Tello i Mia Linkert no van tenir problemes per  guanyar i ho van fer amb un doble 6/2.

Amb aquest resultat el nostre equip aleví femení continua líder destacat de la classificació.