Aquest passat dissabte 28 de febrer a les 13 h, a les pistes de terra batuda del Club Tennis Park es va jugar la setena jornada del Campionat Comarcal en categoria benjamí femení en que les nostres jugadores van jugar molt bé.

De número 1, representant al Reus Monterols, va jugar Helena Navas. Hem de dir que li va tocar una jugadora amb molta més força que la nostra, però l’Helena és una nena que no dóna cap pilota per perduda i té molta paciència dins la pista, ja que les va tornar totes i en cap moment va perdre la rialla, resultat final per la jugadora del Tennis Park Jana Genís per 6/4 6/4.

De número 2, Júlia Martí li va tocar contra la germana bessona i esquerrana de la Jana, Martina Genís, on la nostra jugadora es va esforçar molt per remuntar el partit però no va ser prou per superar a la Martina, resultat final 6/2 6/4.

De número tres, Nerea Muñoz va ser molt més llesta que la seva rival Lucía Cuenca ja que li tirava moltes boles molt ben col·locades perquè la nostra representant guanyés el partit, resultat final per la Nerea 4/6 3/6.

I per acabar el dobles la Nerea Muñoz i la Helena Navas, van fer un gran partit contra Marina Perez i Aitana Muñoz, demostrant dins la pista una gran compenetració entre les dos jugadores nostres, resultat final 4/6 2/6.

Cal felicitar a les nostres jugadores un cop més per la molt bona aptitud dins la pista i perquè en cap moment van perdre la rialla. Resultat final 2-2.