El passat diumenge 22 de novembre a les 10:00 h a les instal.lacions de Club Tennis Reus Monterols es va jugar en categoria absolut femení, la tercera jornada de la lliga catalana contra el C.T.Gimnàstic de Tarragona.

Amb unes condicions meteorològiques marcades per la baixa temperatura i el fort vent, de número 1 representant al Monterols, Claudia Solé es va imposar amb facilitat a Aida Jimenez Perez de Tudela per 6/0 6/3.

De 2, la capitana de l’equip, Marga Jové, no va començar molt bé el partit contra Laia Alfaro, en cap moment la Marga es va sentir còmoda dins la pista i tot remuntar un 1-4 la Laia no va poder aprofitar les errades no forçades de la Marga, però cal dir que la rival va fer molt bon partit però finalment es va decantar el resultat per la jugadora del Reus Monterols amb més experiència, resultat final 7/5 7/6.

De 3, Núria Sariñena, tot i fer bon partit i sentir-se a gust dins la pista no va poder superar a la jugadora més forta de l’equip del Nàstic, Neus González, resultat final 2/6 3/6.

I finalment el dobles van jugar Solé-Sariñena contra Jimenez Perez de Tudela-Gonzalez, on es van emportar el segon punt les jugadores del Nàstic per un  6/4 4/6 1/10.

Resultat final de la tercera jornada empat a dos punts.