La Federació Catalana de Tennis va organitzar aquest passat diumenge a les instal.lacions que té a Cornellà una trobada de supertennis 2 que va servir per posar fí a la temporada d’enguany.

Va ser una trobada o concentració amb un total de 200 nens/es de equips de clubs de Barcelona i Tarragona, i com no podía ser d’una altra manera el nostre Club hi va pendre part, col·laborant així amb aquesta mena d’iniciatives que fomenten el tennis juvenil català.

El jugadors/es desplaçats a Cornellà pel nostre club van ser: Eduard Rodríguez, Xevi Almolda, Jana Miquel, Biel Martí, David Muñoz, Alejandro Ortega i Guillermo Dominguez.

La jornada va consistir amb realizar diferents  jocs i partides per parelles i individuals i en grups enfrontantse a altres jugadors de diferents clubs.

Va ser una jornada profitosa, on els nostres representants s’ho van passar d’allò més bé amb les activitats proposades i  van deixar el nostre club en un lloc ben alt; a més a més cada nen es va endur un pack-regal que s’els i va donar només arrivar i una medalla conmemorativa com a acte final.

 

Galeria de fotografies