Dissabte 9 de maig a les 15.00 h al Club Tennis Reus Monterols, en pistes de green set, es van disputar les finals territorials dels Jocs Escolars per equips, organitzat pel Consell Esportiu del Baix Camp.

En una tarda de molta calor, en quatre pistes va començar una jornada en la que van jugar els primers classificats de les tres jornades anteriors de les diferentes categories, en benjamí, aleví, infantil i cadet.

Dos dels nostres alumnes de l’escola de tennis Joan Gómez i Jordi Rull, van quedar primers en categoria infantil, així doncs jugaven amb els primers de altres comarques.

Es van jugar partits a nivell individual i de dobles de 15’ de duració, sets a 9 punts i cada dos punts canvi de servei. Els nostres jugadors van fer tres partits de dobles i tres individuals, van jugar contra equips diferents de Torredembarra i de Prades, al final de la jornada en contaven els punts de cada jugador, finalment van fer el reconte de punts i els nostres representants del Reus Monterols van quedar en primer lloc, guanyant la medalla d’or dels Jocs Escolars 2015.

A la entrega de medalles van venir el regidor d’Esport de Reus i el gerent del Club Tennis Reus Monterols.