Avui a les 11.30 h. s’han començat a disputar els primers partits de vuitens de final del Torneig Autolica Merceds Benz Future del Tennis Monterols.

En el primer enfrontament d’individual, Jaume Pla Malafeito ha superat al rus Dimitru Voronin per 6/3 3/6 6/2. A continuació, Eduard Esteve s’ha enfrontat al indi Sasi Kumar Mukund però la sort no ha estat favorable pel català que ha perdut per 6/3 3/6 7/5.

A la tarda, li ha tocat el torn a Albert Roglan, que ha jugat contra Bastian Malla. Roglan ha perdut per 7/6 (5) 6/2. A continuació, Andrés Artuñedo s’ha vist les cares contra el número 2 del quadre, Yannik Reuter al que ha guanyat per un disputat 4/6 7/6 (6) 6/4.

En el quadre de dobles, la parella formada per Mas – Vega (1) ha guanyat a Calderon – Martínez per 7/5 7/5 i la parella Arauzo (2) – Giraldi ha guanyat per 6/1 6/4 a Giner – Tabatuong.

Demà dijous es jugaran la resta de partits de vuitens. El Club convida a tots als aficionats d’aquest esport que s’hi vulguin apropar per gaudir d’aquest gran esdeveniment.

Per tal de seguir les últimes novetats, classificacions i ordres de joc es pot consultar la web del Club Tennis Reus Monterols o a les seves xarxes socials.