Avui s’han començat a disputar els primers partits de vuitens de final del Torneig Beep – Autolica Merceds Benz Future del Tennis Monterols. A la pista central, Eduard Esteve ha guanyat a Ivan Gakhov per 6-3 7-5.

A la pista 7 s’ha disputat l’altre partit de les 11.30 h. que enfrontava a Pedro Sousa contra D. Vega Hernandez (6). Sousa s’ha imposat per 6-4, 6-3 i s’enfrontarà a quarts de final a Eduard Esteve.

D’altra banda, Marc Giner, cap de sèrie número 3 ha obtingut la victòria contra Pol Toledo per 6-4 6-2 I jugarà els quarts de final contra Maxime Chazal, que també ha guanyat avui a M. Tabatruong (#8) per 3-6 7-6(2) per retirada d’aquest al tie break del segon set.

En la competició de dobles, la parella catalana formada per Alex Valeriano i Albert Alcaraz han Passat a semifinals després de derrotar a Lojda-Schmid per 6-1 6-1 i demà a la tarda jugaran la semifinal contra J. Arauzo-Martínez – M. Martínez.

El Club convida a tots als aficionats d’aquest esport que s’hi vulguin apropar per gaudir d’aquest gran esdeveniment.

Per tal de seguir les últimes novetats, classificacions i ordres de joc es pot consultar la web del Club Tennis Reus Monterols o a les seves xarxes socials.