S’han començat a disputar els partits de vuitens de final del Torneig Beep Autolica Merceds Benz Future. A la pista 7, Alex Valeriano no ha pogut superar a David Pérez i ha perdut 6-2, 6-3. Pérez s’ha classificat per a quarts de final.

A la mateixa hora, a la pista central, s’ha disputat l’altre partit de les 11 h. que enfrontava a Juan Samuel Arauzo contra Juan Lizariturry. Arauzo s’ha imposat per 6-4, 6-3 i s’enfrontarà a quarts de final a Lorenzo Giustino, cap de sèrie número 1, que ha vençut aquesta tarda a Jaume Antoni Munar per 6-2 6-3.

D’altra banda, Jordi Samper, cap de sèrie, número 2 i guanyador de l’edició de l’any passat del torneig ha obtingut la victòria contra Marc Garcia per 6-3 6-3.

En la competició de dobles, els dos representants del Club, Albert Freixas i Alex Casas han perdut contra Ivan Gomez i Gonçalo Oliveira per 6-2, 6-1 i finalitzen la seva participació en el Torneig Future del Club Tennis Reus Monterols.
L. Ducourau – T. Giraudeau, J. Kubler – P. Toledo i J. Arauzo – I. Gakhov són les altres parelles que formen els quarts de final de la competició de dobles.

El Club convida a tots als aficionats d’aquest esport que s’hi vulguin apropar per gaudir d’aquest gran esdeveniment.

Per tal de seguir les últimes novetats, classificacions i ordres de joc es pot consultar la web del Club Tennis Reus Monterols o a les seves xarxes socials.