Aquest passat dissabte els nostres equips de Supertennis 2 A i B es van enfrontar amb els respectius equips A i B del C.T. Montblanc. Es va acordar amb la gent de Montblanc portar més nens dels que marca el reglament.

D’aquesta manera es va poder donar cabuda a que juguessin més nens de cada club. En total van participar 12 nens de cada equip. Es va disposar de 8 pistes i es van realizar una batería de partits a 15 punts des de ¾ de pista, primer en format de individual i després de dobles. Va ser com una mena de competició amistosa que corrobora la bona rel·lació que hi ha entre els dos clubs.

Els resultats van pasar a segon terme i el que va importar es que els nostres pre-benjamins van competir passant-s’ho bé jugant a tennis. Els nostre contingent el van formar: Blanca Llamas, Lucia Sanchez, Emili Motlló, Biel Téllez, Martí Valls, Xevi Almolda, Eduard Rodríguez, Lucio Arozamena, Guillermo Dominguez, Adrià Linares, David Montes i Arnau Escrivà. Cal destacar també la colaboració d’alguns pares a l’hora d’ajudar a conduïr els partits, així es portava tot més controlat. Gracies pares.