Aquest diumenge 06/06/2021 els nostres esportistes del club en les categories sub-10 i sub-12 tant masculí com femení van participar en la fase final del torneig Xpress tennis cup a les instal·lacions de tennis del Club Cercle Sabadellès.

En el sub-10 masculí els nostres esportistes Hector Moreno, Oriol Martí, David Veloso, Ot Font i Albert Pàmies desprès de formar un gran equip van aconseguir la primera posició en la seva categoria.

En el sub-10 femení, les nostres jugadores, Martina Marimon, Alexia Arnuelos, Laura Ciumetti, Nayara Sanjuan, Martina Monje i Núria Bonet, tot i lluitar al màxim els seus partits i arribar a la final, no van aconseguir la victòria i van quedar a la segona posició de la seva categoria.

En el sub-12 masculí, els nostres jugadors Arnau Escrivà, Roger Alesson, Guillem Marin, Arnau Balagué i Biel Martí, després de classificar-se i arribar a la final, van aconseguir guanyar-la lluitant contra el club tennis Tarragona, aconseguint així la primera posició de la seva categoria.

En el sub-12 femení les nostres jugadores, Aaran Font, Marta Prats, Erika Hellin, Leire Rojas, Ivet Balagué i Noa Reyes van formar un gran equip col·laborant entre elles per guanyar cada partit, no van aconseguir la final, però sí que van aconseguir quedar terceres en la seva categoria.

 

Galeria d’imatges