Aquest passat dissabte es va dur a terme la segona  jornada de Supertennis coincidint amb les finals torneig Godó sub-14 del Barcelona Open Banc Sabadell.

La jornada va ser una mica atípica amb un format diferent on les partides es van haver de disputar en sistema de Mini-Cup. Tot això provocat per l’endarreriment de les finals i el fet que prèviament es va disputar un clínic amb la participació de l’extenista professional Marc López que actualment és un dels col·laboradors de l’equip d’entrenament d’en Rafa Nadal.

Un cop més, la predisposició i col·laboració dels pares/mares, entrenadors, i la il·lusió  dels jugadors van ser claus perquè la jornada transcorregués amb normalitat.

Els clubs que hi van participar van ser: CT Reus Monterols A i B, C.T. Torredembarra, Club Gimnàstic, C.T. Tarragona, C.E. Constantí A i B, C.T. Salou, C.T. Flix, C.T. El Catllar i C.T. Montblanc.

El nostre club va estar representat pels jugadors: Alexia Farré, Raul Perie, Juan Sabaté, Unai Rodríguez, Chabier Esteban, Eudald Escoda, Dída Mestres, Bruno Moreno i Màssimo Palacios.

Felicitats i per la següent!

 

Galeria d’imatges